Υπόθεση Novartis: Στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου καταθέτει ο Αβραμόπουλος

Της Άννας Κανδύλη,

Στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζάχαρη και Λάμπρο Σοφουλάκη που διενεργούν την έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis, καταθέτει αυτή την ώρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην υπουργός υγείας έχει κληθεί με αφορμή τη μήνυση που έχει υποβάλει κατά των προστατευομένων μαρτύρων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, θεωρώντας πως στοχοποιήθηκε πολιτικά.

Αύριο έχει κληθεί ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά και την Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος,που έχουν επίσης καταγγείλει μεθοδεύσεις εις βάρος τους, ενώ την Πέμπτη καταθέτει ο Γιάννης Αγγελής. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει μιλήσει και για τον ύποπτο ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.

Να σημειωθεί ότι με τις μηνύσεις τους, που έχουν ανασυρθεί από το αρχείο μετά από παρέμβαση του κ.Αγγελή, οι τρεις πολιτικοί στρέφονται, κατά περίπτωση, εναντίον της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, των επίκουρών της Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη, των προστατευόμενων μαρτύρων, του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ