Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Με πρώτο μάρτυρα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ξεκινά σήμερα η έρευνα για τους χειρισμούς δικαστικών λειτουργών (κι όχι μόνο) στην διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζάχαρη και Λάμπρο Σοφουλάκη , καλείται να καταθέσει ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην υπουργός υγείας σχετικά με την μήνυση που έχει υποβάλει κατά των προστατευομένων μαρτύρων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, θεωρώντας πως στοχοποιήθηκε πολιτικά.

Η επόμενη κλήση έχει αποσταλεί για την Τρίτη στον Αντώνη Σαμαρά και για την Τετάρτη στον Ευάγγελο Βενιζέλο που έχουν καταγγείλει και αυτοί μεθοδεύσεις εις βάρος τους.

Μετά τους τρεις πολιτικούς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο συνάδελφός τους Γιάννης Αγγελής ο οποίος έχει μιλήσει και για τον ύποπτο ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.Υπενθυμίζεται ότι οι μηνύσεις των Αντώνη Σαμαρά, Βαγγέλη Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου έχουν ανασυρθεί από το αρχείο μετά από παρέμβαση του κ. Αγγελή.

Πηγή: dikastiko.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ