Με φωτογραφίες απάντησε ο Πέτσας για την επιχείρηση στα Εξάρχεια – Πού μεταφέρθηκαν οι μετανάστες

Η προστασία της ζωής των πολιτών και των περιουσιών αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις πόλεις και τα χωριά.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως αποτελεί προτεραιότητα, η ασφάλεια των Ελλήνων και των προσφύγων, κάτι που φάνηκε και από την επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση θα ενισχύσει την ελληνική αστυνομία με την πρόσληψη 1.500 αστυνομικών ενώ έχουν δρομολογηθεί και οι διαδικασίες για βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της.

Σε σχέση με την χθεσινή επιχείρηση στα Εξάρχεια και τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί κακομεταχείρισης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε σε σχετική ερώτηση, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι «όσοι εγκαλούν την κυβέρνηση, θεωρούν ότι είναι ευαισθησία οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κτήρια που εκκενώθηκαν» -και έδειξε και σχετικές φωτογραφίες από τους υπό κατάληψη χώρους, στους οποίους διέμεναν οι μετανάστες.

«Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία. Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης» είπε ο κ. Πέτσας και σε αντιπαράθεση έδειξε φωτογραφίες από τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τώρα.

Αφήνουμε τους Έλληνες πολίτες να κρίνουν ποιοι έχουν ευαισθησία και ποιοι υποκρισία, τόνισε ο κ. Πέτσας. Η κυβέρνηση φροντίζει να συνδυάζεται η ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες, συμπλήρωσε.

ασδ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ