Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας στον RealFm 97,8 για τη Χαλκιδική: Στο 98,7% του νομού η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί

“Στο 98,7% του νομού η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί, παραμένουν μόνο κάποια προβλήματα σε κάποιους οικισμούς” υποστήριξε ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας στον RealFm 97,8 και την εκπομπή των Γιώργου Παγάνη και Αναστασίας Γιάμαλη, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι “προσπαθούμε με διαφορετικά μέσα στις περιοχές αυτές” και πρόσθεσε ότι “έχουμε ενισχύσει τα συνεργεία που δουλεύουν. Αυτή τη στιγμή 135 άτομα εργάζονται για να επιλύσουν τα όποια προβλήματα. Μέχρι το βράδυ θα έχουμε λύσει το μεγαλύτερο κομμάτι των προβλημάτων και έως αύριο το πρωί πιστεύω θα έχουν επιλυθεί και όσα άλλα απομένουν”.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμη ότι “η περιοχή βρέθηκε αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ιστορία της ΔΕΗ καθώς πέντε πυλώνες ήταν νεκροί και πετύχαμε να μειώσουμε τις 72 ώρες που αρχικά είχαν δώσει οι αρμόδιοι ως χρονοδιάγραμμα στο μισό”.

Σχετικά με το δόγμα που θα ακολουθήσει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι “επίσημα δεν έχω αναλάβει ακόμα. Το δόγμα θα είναι λίγα λόγια και σκληρή δουλειά. Επίσης συνεργασία και πρέπει όλοι μας, και οι πολίτες και οι αρμόδιοι φορείς να αλλάξουμε συνήθειες”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ