Υπό δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια οι ληστές του ΑΧΕΠΑ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό δρακόντεια μέτρα έγινε η μεταγωγή και αποχώρηση των τριών συλληφθέντων για την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη.Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν νωρίτερα στα δικαστήρια οι δύο συλληφθέντες για την χθεσινή απόπειρα ληστείας στο ΑΤΜ τράπεζας στο ΑΧΕΠΑ.Μαζί τους και μια γυναίκα η οποία επίσης συνελήφθη και φαίνεται ως συνεργός τους.Την μεταφορά τους στα δικαστήρια έκαναν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.Υπενθυμίζεται πως η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και όλα έγιναν κινηματογραφική ταχύτητα όταν άντρες της χρηματαποστολής πήγαν να εφοδιάσουν ΑΤΜ τράπεζας εντός του νοσοκομείου καθώς ήταν η μέρα μισθοδοσίας.Οι ληστές, ντυμένοι γιατροί, με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα από την χρηματαποστολή που εφοδίαζε το ΑΤΜ. Ωστόσο, οι δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. Έτρεχαν με τα όπλα μέσα στο νοσοκομείο για να ξεφύγουν.Οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι με ασθενείς, επισκέπτες και εργαζόμενους. Από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.Δείτε τις φωτογραφίες από το ant1news.gr

Την ίδια ώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γίνονται έρευνες σε σπίτια των δραστών που όπως αποδεικνύεται είναι γνώριμοι των αρχών για τρομοκρατική δράση κατά το παρελθόν.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι βρέθηκαν ήδη σημειώματα που θα εξεταστούν από τους ειδικούς στα εγκληματολογικα εργαστήρια αλλά και πλήθος κλειδιών που θα ερευνηθεί εάν τυχόν ανήκουν σε αποθήκες με οπλισμο ή και σε αυτοκίνητα..

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο από το thessnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ