Αυτή είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε μοναχή και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά – ΦΩΤΟ

«Πέρασα ακόμη μία δοκιμασία, έναν νέο Γολγοθά. Έχω όμως τον Θεό δίπλα μου. Θα τα καταφέρω», λέει με φωνή που τρέμει η παλιά δόξα του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Αλεξοπούλου.

Έχασε την κόρη της πριν από τρεισήμισι δεκαετίες και στη συνέχεια έγινε μοναχή με το όνομα Θεονύμφη. Η Μαίρη Αλεξοπούλου μιλά στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία χρόνια.

«Είχα σπάσει το ένα ισχίο πριν από δύο χρόνια και τώρα έσπασα και το άλλο. Είναι για μένα ακόμα μια δοκιμασία. Υπάρχει και ο διάβολος που χτυπάει αλύπητα, όταν κάνεις κάτι καλό για τον Θεό, έτσι γίνεται. Εγώ δοξάζω καθημερινά τον Θεό που είμαι ζωντανή και προσεύχομαι για Εκείνον.

Έχω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Το μόνο κακό είναι ότι ζω πάρα πολλά χρόνια εντελώς μόνη μου εδώ στο μοναστήρι, μέσα στην ερημιά και αυτό είναι δύσκολο. Και κλέφτες έχουν μπει και μεγάλες δυσκολίες έχω περάσει, όμως προσεύχομαι και παίρνω δύναμη», εξομολογήθηκε η ίδια.

Μιλάει για την κόρη της και τον θάνατό της… «Είμαι πλέον 78 ετών, αλλά δεν με νοιάζει για μένα και όσα περνάω, με νοιάζει για την κόρη μου. Πέρασαν 35 χρόνια από την ημέρα της Αναλήψεως, που την πήρε ο Κύριος κοντά Του και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές για μένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ