Καταγγελία ΚΚΕ: Βανδάλισαν το “Σπίτι του Αγωνιστή” με φασιστικά συνθήματα

“Θρασύδειλα φασιστοειδή” βανδάλισαν το “Σπίτι του Αγωνιστή”, που λειτουργεί για τη στέγαση και φροντίδα παλαίμαχων αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Περισσού, το βράδυ της Κυριακής οι δράστες έγραψαν φασιστικά συνθήματα στους τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα όπως “Γυάρος ξανά” και με τα σύμβολα της σβάστικας και του “στόχου”, “απέναντι στα οποία ο λαός μας έδωσε ποταμούς αίματος για το τσάκισμά τους”, όπως αναφέρει.

“Πέρα από τη δειλία των φασιστοειδών να βανδαλίσουν ένα ίδρυμα στο οποίο διαμένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύεται ακόμη ότι ο μισητός αντίπαλος των φασιστοειδών είναι το ΚΚΕ, οι αγωνιστές, το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστές, όμως, δεν τρομοκρατούνται”, επισημαίνει το ΚΚΕ και καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα “να δυναμώσουν την πάλη τους κατά του φασισμού – ναζισμού, του ρατσισμού και του συστήματος που τα γεννά και τον θρέφει, να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημά τους, να τους απομονώσουν και να στείλουν εκτός βουλής όλα τα αντιδραστικά – φασιστικά μορφώματα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ