Κόντρα συνδικαλιστών για τους τραυματισμούς και τα επεισόδια στη Ρόδο – ΒΙΝΤΕΟ

Για τους τραυματισμούς και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, μίλησαν στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ρόδου, Σάββας Χατζησάββας και το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιάννης Τασιούλας .

«Ήμουν παρών στα γεγονότα, δεν υπήρξαν επεισόδια μεταξύ δύο ομάδων αντιμαχόμενων και δεν έγινε η συμπλοκή μετά την πορεία του ΠΑΜΕ. Υπήρξε εισβολή από οργανωμένες ομάδες στις 3.10 το πρωί με γκλοπ και με λοστούς, έσπασαν τις πόρτες του ξενοδοχείου εισήλθαν στο υπόγειο και ξυλοκόπησαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Δεν υπήρχε διαδικασία συνεδρίου την ώρα που έγιναν τα επεισόδια. Μπήκαν μαινόμενοι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους ξυλοκόπησαν. Προκάλεσαν μεγάλες φθορές στο ξενοδοχείο, έσπασαν τις πόρτες του συνεδριακού κέντρου στο οποίο θα γινόταν σήμερα το συνέδριο. Αυτή τη στιγμή το συνεδριακό κέντρο και το λόμπι του ξενοδοχείου είναι κατειλημμένο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος εργατικού κέντρου Ρόδου και μέλος της ΓΣΕΕ Σάββας Χατζησάββας.

«Μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες, δεν μιλάμε για διαδικασία. Μιλάμε για 200 ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη ΓΣΕΕ. Πρόκειται για ευθεία επίθεση στους δημοκρατικούς θεσμούς και τους απλούς πολίτες», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιάννης Τασιούλας υποστήριξε ότι «είναι τερατώδη παραμύθια. Τώρα καταλάβαμε γιατί αυτή η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ εξέδωσε απαγόρευση για την παρουσία δημοσιογράφων μέσα στο χώρο του συνεδρίου γιατί ήθελαν να κάνουν αυτές τις βρωμοδουλειές και να αναπτύξουν τα παραμύθια που λένε σήμερα. Λένε ψέμματα, είναι παραμυθατζήδες γι’ αυτό δεν ήθελαν δημοσιογράφους. Αν δείτε σπασμένα, ελάτε να μας πείτε. Για να περάσω την πόρτα του ξενοδοχείου πέρασα τρία face control από μπράβους, από ανθρώπους της νύχτας. Στη συνέχεια ήρθαν και άλλοι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ, εκλεγμένοι από τα συνδικάτα που δεν τους άφηναν να μπουν μέσα. Αυτοί οι 200 που λένε, είναι άνθρωποι που βγαίνουν με το πρόσωπό τους, είναι εκλεγμένοι συνδικαλιστές, είναι πρόεδροι συνδικάτων. Ο Κιουτσούκης προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση με σκοπό να υπάρχει ένα σικέ σκηνικό για να το εκμεταλλευτεί».

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ