Ανατροπή στην υπόθεση με τη “μαύρη χήρα” της Αργολίδας – Η γυναίκα μυστήριο και τα μηνύματα που αντάλλαξαν – ΒΙΝΤΕΟ

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του καπετάνιου, έφερε στο φως τη στενή σχέση που διατηρούσε με μία συνάδελφό του. Ένα μήνυμα της μυστηριώδους γυναίκας φαίνεται να όπλισε το χέρι της συζύγου του, σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου άνδρα.

“Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;” ανέφερε το μήνυμα.

“Ήταν πολύ κολλητοί φίλοι και της έλεγε τα προβλήματά του. Πρέπει να διάβασε το μήνυμα την ώρα που το έστειλε στον αδερφό μου και της ‘γύρισαν τα μάτια’, μη σου πω ότι μπορεί να είχε πέσει και η πρώτη, να εκπυρσοκρότησε το όπλο όπως είπε, διαβάζει και το μήνυμα και αποτελειώθηκε έγινε το τελειωτικό… ο φόνος”, λέει η αδελφή του θύματος.

Η στενή σχέση που είχε με την συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία δούλευαν μαζί αποτυπώνεται στα 1.760 μηνύματα που αντάλλαξαν τους τελευταίους δύο μήνες.

“Παρά το πλήθος των μηνυμάτων είναι μία γυναίκα στην οποία έχει σταθεί πάρα πολύ η υπεράσπιση. Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η γυναίκα – η φίλη του θύματος- εμπλεκόμενη άμεσα στο έγκλημα”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος.

Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο για την σχέση της με τον άτυχο καπετάνιο.

“Ο Θανάσης ήταν προβληματισμένος με το γάμο του και αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα”, υποστήριξε η φίλη του θύματος.

Ο δικηγόρος της ‘μαύρης χήρας’ η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης, θα προσκομίσει στο δικαστήριο στοιχεία που θα αποκαλύψουν όπως ισχυρίζεται τον πραγματικό δολοφόνο του καπετάνιου που βρέθηκε με δύο σφαίρες στο σπίτι ενός φίλου του στην Κοιλάδα της Ερμιόνης.

“Θα έχουμε δηλαδή εκπλήξεις και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας θα έχουμε και συγκεκριμένους ανθρώπους όπως και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν εμπλακεί στην δολοφονία του καπετάνιου. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο κλοιός σφίγγει. Όλα τα έγγραφα μας δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις”, είπε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ