Κλειδώνουν οι υποψηφιότητες Κόκκαλη και Γιαννάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο πακέτο µε ονόματα υποψήφιων ευρωβουλευτών του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει στη δηµοσιότητα η Κουμουνδούρου την ερχόμενη Τρίτη, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Έθνος”, μετά και την κατάργηση του ασυμβίβαστου στην ιδιότητα μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, αναμένεται να ανακοινωθούν και επισήμως πλέον οι υποψηφιότητες της Έλενας Κουντουρά και του Σπύρου Δανέλλη, χωρίς να τίθεται προσώρας ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Επίσης, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και στελέχους της «Γέφυρας» Μαρίας Ρεπούση.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του «Δράκου» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη. Επίσης, συγκλίνουν στο ότι το ευρωψηφοδέλτιο θα εµπλουτιστεί και από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συµπαραταχθούν στο προοδευτικό μέτωπο.

Η είδηση βρίσκεται στο ότι στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να βρεθούν και ονόματα σημερινών βουλευτών του κόμματος που επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Ευρωβουλή.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ