Σοκ στον Βόλο: Πα-τέρας ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του

Στον εισαγγελέα του Βόλου έφτασε η υπόθεση ασέλγειας μίας 12χρονης της εξαιτίας της διαστροφής του πατέρα της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, στον 40χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, για απειλή και ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συζύγου του είναι Αλβανικής καταγωγής και ζει σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν ο άνδρας ξύπνησε και παρακολούθησε ερωτική ταινία. Τότε αναζήτησε την κόρη του, την χάιδευε ερωτικά και εκσπερμάτωσε στην πιζάμα της. Το πειστήριο του εγκλήματος μάλιστα έχει σταλεί ήδη για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όταν αντιλήφθηκε, η 36χρονη σύζυγό του τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ ζήτησε προθεσμία και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Στην οικογένεια υπάρχει ακόμα ένα ανήλικο αγόρι 11 ετών που βιώνει κι αυτό τον δικό του “Γολγοθά” αφού ήταν μάρτυρας όλων των περιστατικών βίας, αφού ο 40χρονος, μόλις αποκαλύφθηκε η καταγγελία στην Αστυνομία ξυλοκόπησε τη γυναίκα του.Πηγή: thenewspaper.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ