Η αλήθεια πίσω από τη βουτιά θανάτου για 22χρονη φοιτήτρια

Την αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016 αναζητεί η οικογένειά της, που είναι αποφασισμένη να φτάσει έως το τέλος.

Γι’ αυτόν τον λόγο κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία, όπως αναφέρει η Espresso, με το οποίο ζητεί κατ’ αντιπαράσταση εξέταση πέντε ατόμων και διενέργεια αυτοψίας και αναπαράστασης, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια. Η οικογένειά της 22χρονης, η οποία δεν άντεξε την ντροπή όταν είδε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου γυμνές φωτογραφίες της και ένα ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως ο θάνατος του αγαπημένου της προσώπου, που οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σε μια προσπάθεια να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να μάθουν την πλήρη αλήθεια, οι συγγενείς κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης υπόμνημα στο οποίο ζητούν να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση πέντε άτομα από το στενό περιβάλλον της φοιτήτριας, τα οποία είχαν δώσει και στο παρελθόν κατάθεση, σύμφωνα με την Espresso. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία φέρεται να είδαν την κοπέλα μετά τις 7 το απόγευμα, οπότε έκανε τη βουτιά στο κενό, έχουν υποπέσει σε σοβαρές αντιφάσεις.

Αναφέρουν, μάλιστα, την περίπτωση μιας μάρτυρα, η οποία τους είχε πει πως δεν βρισκόταν με την 22χρονη στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, αλλά στη συνέχεια υποστήριξε το αντίθετο. Παράλληλα, ζητούν από τις εισαγγελικές Αρχές να ανάψουν το “πράσινο φως” ώστε να γίνουν αυτοψία και αναπαράσταση στο σημείο όπου έκανε το άλμα θανάτου η Λίνα.

Παράλληλα, γίνεται ξεχωριστή έρευνα στα Γιαννιτσά για το ροζ βίντεο και τις γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, καθώς η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης είχε διαχωρίσει το συγκεκριμένο τμήμα της δικογραφίας. Μάλιστα, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην συντρόφου της φοιτήτριας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε τραβήξει και αναρτήσει εν αγνοία της το υλικό με το οποίο στη συνέχεια άλλα άτομα φέρεται ότι την εκβίαζαν.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ