Καταγγελία εργαζομένων ΕΚΑΒ: Συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε πλήρωμα και ασθενοφόρο

Πρωτοφανή επίθεση από συγγενή ασθενούς δέχθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Το περιστατικό., σύμφωνα με τους εργαζόμενους, συνέβη στις 15 Νοεμβρίου όταν συγγενής ασθενούς που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο θεώρησε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην ανταπόκριση του Κέντρου και του οχήματος.

Όπως καταγγέλλουν, όταν το ασθενοφόρο ολοκλήρωσε τη διακομιδή της ασθενούς στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρό, ο σύζυγος προπηλάκισε το πλήρωμα.

Στη συνέχεια, έσπασε το παρμπρίζ και τον καθρέφτη του ασθενοφόρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για καινούριο όχημα από δωρεά στο ΕΚΑΒ.

Αμέσως μετά, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και ο συγγενής της ασθενούς μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Αμπελοκήπων στην οδό Σεβαστουπόλεως . Ο εκτελών χρέη Προέδρου του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων, ο αντιπρόεδρος αντί να ασκήσει μηνυτήρια αναφορά, άρχισε να διαπραγματεύεται με τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης – ο οποίος δήλωσε πως είναι και πρόεδρος των Ρομά της περιοχής- για τη ζημιά που προκάλεσε ο γιος του στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο κ. Μυλωνάς έλαβε το ποσό των 1.000 Ευρώ από τον πατέρα του δράστη προκειμένου να κλείσει η υπόθεση. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, “η τύχη των χρημάτων μέχρι σήμερα αγνοείται και η επισκευή του καινούριου ασθενοφόρου εκκρεμεί καθώς εδώ και 20 μέρες βρίσκεται στην αντιπροσωπεία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ