Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας για τον θάνατο των τριών μαθητών: Στα 28 χρόνια που υπηρετώ, πρώτη φορά ζω τέτοιο περιστατικό – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένος είναι ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, από τον τραγικό χαμό των τριών μαθητών στο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών.

“Στα 28 χρόνια που υπηρετώ, τέτοιο περιστατικό πρώτη φορά ζω” αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Τα τρία παιδιά ήρθαν την πρώτη ώρα στο σχολείο και τη δεύτερη ώρα απουσίαζαν, γιατί υπάρχουν απουσίες… ΤΟ περιστατικό έγινε περίπου στις 10 το πρωί και διαδόθηκε και μάθαμε ότι έγινε σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών. Διαδόθηκε από συμμαθητές ότι τα παιδιά που λείπουν μπορεί να είναι στο τροχαίο. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν γιατί τους καλούσαν στο κινητό και δεν απαντούσαν” περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε για την τραγωδία.

“Το σχολείο μας σήμερα ήταν ανοιχτό, τα παιδιά ήταν εδώ όλα και οι καθηγητές, υπάρχει ψυχολόγος διορισμένη από την Πολιτεία και παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά, ανά ομάδες και περισσότερο στα παιδιά της Α τάξης γιατί τα παιδιά ήταν στην Α τάξη” σημειώνει για τον τρόπο που χειρίζεται το σχολείο την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ