Όταν η Ελβετική τελειότητα των παγωτών Mövenpick συνάντησε την υψηλή γαστρονομία στο Taste of Athens!

Η γιορτή της τοπικής γαστρονομίας

Μετά το Λονδίνο, γενέτειρα των Taste of, τo Παρίσι, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ το Taste of ήρθε και στην Αθήνα! Ίσως το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός που διοργανώνεται στην πόλη, φιλοξένησε στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την απόλυτη degustation εμπειρία της σημερινής αθηναϊκής γαστρονομίας.

Η Mövenpick εμπειρία

Ανάμεσα στα δέκα από τα σπουδαιότερα αθηναϊκά εστιατόρια επιπέδου Michelin και τους χώρους γευσιγνωσίας, ξεχώρισε το ιδιαίτερο pop-up corner της εταιρείας Mövenpick που στήριξε χορηγικά τη διοργάνωση.

Οι Mövenpick γεύσεις

H ομάδα της Mövenpick καλώς όριζε τους επισκέπτες, στο μοναδικό κόσμο των παγωτών Mövenpick, που παρά τον άστατο καιρό, ήταν ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν εκεί! Έντονο παγωτό σοκολάτας, Swiss Chocolate, απίστευτα κρεμώδη βανίλια, Vanilla Dream, φινετσάτη Caramelita, φρουτώδες Raspberry-Strawberry Sorbet και δροσιστικό Lemon Lime Sorbet, ήταν μόνο μερικές, από τις εμβληματικές γεύσεις που δοκίμασαν οι επισκέπτες της Movenpick.

Η Ελβετική τελειότητα

Οι πιο αγνές πρώτες ύλες, η αυθεντική γεύση και η παραδοσιακή ελβετική δεξιοτεχνία δημιουργούν τα εκλεκτά παγωτά υψηλής γαστρονομικής ποιότητας. Κάθε συνταγή των παγωτών Mövenpick, κάθε γευστική πρόταση, συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την καινοτομία, ενώ η παρασκευή τους, χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρώματα, ξεκινά πάντα, από την αναζήτηση των Maîtres Glaciers για κορυφαίες πρώτες ύλες.

Ανακαλύψτε την εμπειρία των παγωτών Mövenpick

Τα παγωτά Mövenpick δεν είναι μία ακόμα επιλογή. Αποτελούν την πιο εκλεπτυσμένη επιλογή για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν. Και όχι τυχαία. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με την ελβετική τελειότητα και την απόλαυση στο επόμενο φεστιβάλ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ