• Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή των ΤΕΙ στις Σέρρες που ζητούσε σεξ και μίζες - "Ψάρευε" φοιτήτριες μέσω Facebook - Τι απαντά ο πρύτανης - ΒΙΝΤΕΟ

  9:02 μμ, Τρίτη 02 Οκτ 2018 9:02 μμ, Τρίτη 02 Οκτ 2018

  Έπειτα από καταγγελίες κατέρρευσε η καλοστημένη επιχείρηση που είχε στήσει ο καθηγητής των ΤΕΙ στις Σέρρες ο οποίος έκανε χρυσές δουλειές παίρνοντας "μίζες" για να περνάει φοιτητές στο μάθημά του ή ζητούσε ως αντάλλαγμα σεξ από τις φοιτήτριές του.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο καθηγητής είχε προσθέσει στα μέσα προσέγγισης και το facebook μέσω του οποίου "ψάρευε" κυρίως φοιτήτριες. Όπως λένε οι ίδιες τους έστελνε αιτήματα φιλίας κι έτσι καταλάβαιναν ότι τις είχε βάλει στο μάτι. Επίσης. αιτήματα φιλίας έστελνε και το φροντιστήριο στα υποψήφια θύματα που είχε υποδείξει ο καθηγητής.

  Επίσης, ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών, Νίκος Τζιούτζιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και πως οι φοιτητές φοβούνται ότι αν μιλήσουν μπορεί και να χάσουν το πτυχίο τους. Ο κ. Τζιούτζιος μίλησε για τις καταγγελίες που έχει κάνει ο σύλλογος για το θέμα εδώ και χρόνια σημειώνοντας ότι οι μάρτυρες όταν καλούνταν να μιλήσουν, δεν εμφανίζονταν.

  Στο δελτίο μίλησε και ο πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Χασάπη, ο οποίος σημείωσε ότι είναι νέα διοίκηση και ότι ανέλαβε τον προηγούμενο Δεκέμβριο."Στην περίοδο αυτή δεν έγινε καμία καταγγελία και καμία αναφορά από τους φοιτητές. Εγώ που είμαι καθηγητής στο ίδρυμα 31 χρόνια είχε ακουστεί για τον συγκεκριμένο καθηγητή και στο παρελθόν ότι πιθανότατα χρηματίζεται. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες, η υπόθεση είχε φθάσει και στο Πρωτοδικείο, αλλά για λόγους που δεν είναι γνωστοί η υπόθεση δεν οδηγήθηκε σε αίσιο τέλος. Επίσης χαρακτήρισε λυπηρά αυτά τα φαινόμενα. "Δεν αρμόζει σε ακαδημαϊκό δάσκαλο τέτοια παραβατική συμπεριφορά. Αυτήν τη φορά θέλω να πιστεύω ότι θα απαλλαγούμε επιτέλους από ένα θέμα που δηλητηριάζει τη μικρή μας ακαδημαϊκή κοινότητα τόσα χρόνια" σχολίασε.

  Στο μεταξύ το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο, καθώς η εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακούργημα για δωροληψία και εκβιασμό για τον καθηγητή, για συνέργεια σε δωροληψία για τους δύο φροντιστές που δηλώνουν αθώοι. Κρατούνται μέχρι την Παρασκευή οπότε θα απολογηθούν σε ανακριτή.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα