Βλάβη στον καταπέλτη του ANDROS JET – Απαγορεύθηκε ο απόπλους από τη Σύρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαγορεύθηκε ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου τύπου καταμαράν “ANDROS JET” στο λιμάνι της Σύρου, λόγω θραύσης του τμήματος του καταπέλτη.

Το πλοίο, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ανάφη, Θήρα, Θηρασιά, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Κύθνο, Κέα και Λαύριο.

Οι 145 επιβάτες του πλοίου, θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Η Seajets, όμως, εξέδωσε ανακοίνωσε, στην οποία διευκρινίζει ότι ουδέποτε έλαβε απαγόρευση απόπλου από λιμενικές αρχές και ότι ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε το δρομολόγιο του πλοίου ήταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Seajets: «Προς διευκρίνιση των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στον ηλεκτρονικό τύπο, κάνοντας λόγο για «απαγόρευση απόπλου» του πλοίου Andros Jet την 12/09/2018 στο Λιμένα της Σύρου, λόγω δυσλειτουργίας του αριστερού πέδιλου του καταπέλτη, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ουδέποτε έλαβε χώρα απαγόρευση απόπλου από λιμενικές αρχές. Ζητήθηκε μια διευκρίνιση από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, η οποία και δόθηκε άμεσα. Τέλος, ο λόγος που το χθεσινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου δεν ολοκληρώθηκε ήταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για τις οποίες η εταιρεία μας είχε ήδη εκδώσει νωρίτερα σχετική ανακοίνωση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ