Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονος μαθητής από δύο ανήλικα αδέρφια – Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον χτυπούσε σε πρόσωπο και σώμα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο 16χρονους έπεσε 13χρονος μαθητής από την Κυρτώνη Αταλάντης, όπως κατήγγειλε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του 13χρονου, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής , τα δυο αδέλφια επιτέθηκαν στον 13χρονο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Ο ένας τον ακινητοποίησε και ο άλλος άρχισε να τον χτυπάει γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το παιδί πήγε αιμόφυρτο στο σπίτι και οι γονείς το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Μάλιστα επειδή υπήρχε πρόβλημα στο μάτι του χρειάστηκε να επισκεφτούν και ιδιώτη οφθαλμίατρο στην Αταλάντη.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των ανήλικων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγο αργότερα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της Εισαγγελέως Λαμίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ