Γιατρός του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης καταγγέλλει: Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίτερα – Δεν υπήρχε ένας τροχονόμος να συντονίσει

Γιατρός του Κέντρου Υγείας της Νέας Μάκρης, ο κ. Νίκος Κουδούνης κατήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ότι η φονική πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίτερα και ότι δεν υπήρχε συντονισμός για να προστατευθεί ο κόσμος.

“Έχω βγει στις 4:30 – 5, μπορώ να δώσω το βίντεο, όπου εγώ βλέπω τη φωτιά από εκεί που είμαι μέσα από τη Νέα Μάκρη, έχω βγει στο μπαλκόνι και η φωτιά είναι πίσω από τον Διόνυσο… Μέχρι τις 5:30 δεν υπήρχε ένας τροχονόμος να συντονίσει τους ανθρώπους, μέχρι τις 6 παρά τα αυτοκίνητα έμπαιναν μέσα στη φωτιά” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουδούνης και σημείωσε:

“Το πρώτο βίντεο είναι 4:15 – 4:30 από το μπαλκόνι του σπιτιού μου που βλέπω τη φωτιά πίσω από τον Διόνυσο… Το δεύτερο βίντεο από την παραλιακή, το τρίτο βίντεο είναι από το Μάτι, το τέταρτο είναι από την περιοχή πάνω στη Μαραθώνος που βλέπω τη φωτιά, αισθάνομαι τον κίνδυνο και φεύγω προς τη Μαραθώνος. Μέχρι και το τέταρτο βίντεο δεν υπάρχει ένας τροχονόμος να συντονίσει. Βλέπω την κυκλοφορία και αφήνουν τα αυτοκίνητα να μπαίνουν στη λαίλαπα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε το πρώτο συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο γιατρός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ