Σοκ από την ομολογία του δολοφόνου της 41χρονης στο Σχιστό: Την σκότωσα επειδή μου λέρωσε τα σεντόνια

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 41χρονης άστεγης σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Σχιστού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία έχει συλληφθεί ένας άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του λέρωσε τα σεντόνια κατά την ερωτική τους συνεύρεση γεγονός που τον έκανε έξαλλο και την σκότωσε γρονθοκοπώντας την ανελέητα μέσα στο τροχόσπιτο του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του, τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και του ζήτησε να πάει από το τροχόσπιτο του ώστε να εξαφανίσουν μαζί το πτώμα της 41χρονης.

Το συγκεκριμένο άτομο όμως επικοινώνησε με την αστυνομία που άμεσα έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη της δολοφονίας. Εκεί έκπληκτοι άκουσαν τον δολοφόνο να λέει πως σκότωσε την γυναίκα επειδή του λέρωσε τα σεντόνια.

Ο άνδρας έμενε μόνιμα στο τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού ενώ η 41χρονη άστεγη κυκλοφορούσε στην περιοχή του Πειραιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ