Αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας στον Κηφισό – Τραγική ειρωνεία: Έχει χάσει τον γιο του σε τροχαίο

Της Ισμήνης Λέντζου

Σύμφωνα πληροφορίες του enikos.gr ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισότο πρωί της Τετάρτης, είναι ο Δημήτρης Ανδρεάκος και είναι ο αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Είναι κάτοικος Αερόπολης και είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης για να κάνει δρομολόγιο προς το Κρυονέρι για να φορτώσει εμπόρευμα για την οικογενειακή κάβα.

Τραγική ειρωνεία; Ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει χάσει τον γιο του σε τροχαίο με την μηχανή του το 2007. Το παλικάρι ήταν 24 ετών.

Όμως δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια. Σε τροχαίο χάθηκε ένα ακόμα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ένας αδελφός του οδηγού της νταλίκας ο οποίος σκοτώθηκε τη δεκαετία του 1970. Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς και τη μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα που σημειώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ