Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Ερέτριας – Το καρτέρι θανάτου πριν το φονικό – Τι ψέλλισε ο αδελφοκτόνος – ΒΙΝΤΕΟ

“Ήταν η κακιά η ώρα” ήταν οι λέξεις που ψέλλισε ο 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του, όταν έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Το φονικό συνέβη χθες το μεσημέρι, στις 4.00, τη στιγμή που ο αδελφός του έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας. Ο δράστης μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με την γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους μίλησαν με την αστυνομία.

Ο 65χρονος όμως, του είχε στήσει καρτέρι, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ τους. Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή που όπλισε τα χέρια του 65χρονου. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ψυχιατρικό ιστορικό και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο δράστης ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ