Αισθητά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Μέρα με τη μέρα αναπτερώνονται οι ελπίδες της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη καθώς η κατάσταση της υγείας του γνωστού παρουσιαστή παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ύστερα από δυσοίωνες προβλέψεις ότι θα χρειαστεί να περάσει ακόμα και εξάμηνο για την αποκατάσταση των κινητικών προβλημάτων αλλά και αυτών της ομιλίας του, οι πρόσφατες νευρολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το “φως” μπαίνει ξανά στη ζωή του.

Μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του την Παραμονή των Χριστουγέννων που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, τα χαμόγελα επανήλθαν στα πρόσωπα των συγγενών, των φίλων, το γιατρών και των νοσηλευτών. Και αυτό γιατί σχεδόν τρεισήμισι μήνες από το δραματικό τροχαίο που τον καθήλωσε σοβαρά τραυματισμένο στο Ασκληπείο της Βούλας τα πράγματα είναι ολοένα και πιο ενθαρρυντικά στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο πολυτραυματίας.

Τα πρόσφατα καλά νέα διέρρευσαν λίγες μέρες μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις της καλής φίλης του Έλσας Τόλη, η οποία είχε πει: “Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Έχει κινητικά προβλήματα και κάνει λογοθεραπείες. Είναι μία κατάσταση που δεν μπορείς να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το να ρωτάς συνέχεια το θεωρώ αδιακρισία”.

Το μεγάλο θαύμα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο, ύστερα από 57 ημέρες στη ΜΕΘ. Αναρρώνοντας σχετικά γρήγορα από τις πολλαπλές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, τα κατάγματα στα άκρα, όπως και τη βαριά ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε στα μέσα του Ιανουαρίου, ο ίδιος αναγνώρισε τα πρόσωπα των οικείων του, θυμόταν το τροχαίο με το λεωφορείο και γνώριζε ότι ήταν στο νοσοκομείο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ