Τα συγκινητικά αντίο των εργαζομένων για τον “δικό τους” Στέλιο Σκλαβενίτη: Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο

«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι». Είναι μία από τις εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media εργαζομένων του ομίλου Σκλαβενίτη, οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί εργαζόμενοι άρχισαν να τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι αλήθεια ή μήπως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Όσο και αν ήλπιζαν για το τελευταίο, δεν επιβεβαιώθηκαν οι ελπίδες τους.

«Καλό παράδεισο σε έναν καλό άνθρωπο» γράφουν οι περισσότεροι εκ των εργαζομένων, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα μιας γυναίκας που γράφει τα εξής:

«Αντίο Κύριε Στέλιο… Ήσουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη. Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά. Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο».

Σε άλλο μήνυμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: ««Όταν έφυγε ο δικός μου «άγγελος» ο Σκλαβενίτης με στήριξε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ