Η συγκλονιστική περιγραφή της δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα που δέχθηκε επίθεση: “Θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε σήμερα”

Η Ελευθερία Τομπατζόγλου, η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, η οποία τραυματίστηκε μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα από την επίθεση ακροδεξιών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο “Φαβέλα” στον Πειραιά το απόγευμα της Κυριακής, αφηγείται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τι ακριβώς συνέβη.

“Μπαίνει μέρα ο πρώτος με χαμόγελο, μπαίνουν και οι υπόλοιποι και ξαφνικά αρχίζουν να πετάνε πράγματα και να λένε “θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε σήμερα! Ρίχνουν ένα καπνογόνο δεξιά και ένα αριστερά στον χώρο. Μας εγκλωβίζουν ουσιαστικά στον τοίχο και αρχίζουν να μας χτυπάνε με τον οπλισμό που κρατούν και με γροθιές. Εγώ έχω σηκώσει ένα τραπεζάκι και το έχω βάλει ανάμεσα σε μένα και στην άλλη κοπέλα για να προστατευτούμε” περιγράφει η δικηγόρος.

“Η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Σκέφτηκα θα καούμε και προσπαθώ να ανοίξω το παράθυρο που ήταν κλειστό. Με το που κινήθηκα, όπως έχω στραφεί στο πλάι, αυτός που μου επιτίθεται φωνάζει “που@@@ες! Μ@@@ιά! Εδώ είναι Πειραιάς!” και με χτυπάει από πίσω και μου διέλυσε το κεφάλι”.

Η Ελευθερία Τομπατζόγλου νοσηλεύεται με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ