Μόνο στο enikos.gr: Αυτός είναι ο φοιτητής που διοργανώνει νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα- ΦΩΤΟ

Της Τζίνας Αρβανίτη

“Πήρα τη πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα”, αναφέρει στο enikos.gr, ο 22χρονος Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι ο άνθρωπος, πίσω από την πρόσκληση στο facebook, για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά, στην πόλη της Πάτρας.

Όπως εξήγησε στο enikos.gr, βρίσκεται σε επαφή με τους διοργανωτές των άλλων δύο συλλαλητηρίων, ωστόσο θέλει να κρατηθούν αποστάσεις και να υπάρξουν διαχωριστικές γραμμές, αφού θεωρεί πως πίσω από τα δύο προηγούμενα συλλαλητήρια κρύβονται πολλές πολιτικές κινήσεις και υπήρχε “παρασκήνιο”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο ίδιος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

“Θεωρώ, ότι πολλοί συμπατριώτες μου δεν ήταν δυνατό να πάνε ούτε στην Αθήνα, πόσο μάλλον στη Θεσσαλονίκη, αν και ξέρω ότι ήθελαν να συμμετάσχουν. Έτσι το συλλαλητήριο στην Πάτρα, θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα”, αναφέρει ο κ. Αποστολόπουλος στο enikos.gr.

“Πολύ σύντομα, τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα, θα γίνει επίσημη συνέντευξη Τύπου, που θα ανακοινωθεί η συντονιστική επιτροπή για το νέο συλλαλητήριο”, τόνισε στο enikos.gr o νεαρός φοιτητής, ενώ, σύμφωνα με τη σελίδα για την εκδήλωση αυτή, το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής, στη συγκεκριμένη σελίδα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 1.500 άτομα, ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον περισσότεροι από 3.500.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ