Σάλος στην Κάρπαθο – Του δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο αλλά έφτασε η ώρα να το πληρώσει…ακριβά

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή, όπως και πρωτοδίκως, καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, ο 40χρονος, κάτοικος Καρπάθου, που κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης σε 62χρονο συντοπίτη και συνάδελφό του, σε σωματείο φορτοεκφορτωτών.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε μόνιμη αναπηρία στον 62χρονο, κόβοντάς του τον δείκτη από το αριστερό του χέρι με τα δόντια του, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για την τύχη δύο ευρώ από φιλοδωρήματα.

Το θύμα στις 21 Δεκεμβρίου 2009 βρισκόταν στο γραφείο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου. Στο γραφείο του Σωματείου βρισκόταν και ο πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος τηλεφώνησε στον δράστη, προκειμένου να τον ρωτήσει για την απώλεια χρημάτων, την οποία είχε επανειλημμένως διαπιστώσει σε τακτά χρονικά διαστήματα από το ταμείο φιλοδωρημάτων των φορτοεκφορτωτών.

Είκοσι λεπτά μετά την κλήση, ο δράστης πήγε στο γραφείο, όπου ο πρόεδρος του έκανε συστάσεις, να παρακρατήσει ξανά μέρος των φιλοδωρημάτων από το κοινό ταμείο που διατηρεί το σωματείο, γεγονός που είχε καταγγείλει το θύμα της επίθεσης. Τότε ο δράστης εκτόξευσε μια καρέκλα πάνω στον 62χρονο και όρμησε πάνω του δαγκώνοντας τον δείκτη του αριστερού του χεριού με τόση δύναμη, που τού τον έκοψε.Πηγή: dimokratiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ