Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Δώρας – Τι βρέθηκε στο μπουφάν της

Τα ευρήματα γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν, όχι μόνο κάτω από τα νύχια, αλλά και στο μπουφάν της άτυχης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, εγείρουν ερωτήματα για το αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της, έδρασε μόνος ή με συνεργούς.

Το βιολογικό υλικό στο πανωφόρι της εφοριακού, το οποίο περισυνέλεξαν οι Αρχές πάνω από το μνήμα του φίλου της και λίγα μέτρα μακριά από τη σορό της μαρτυρά ότι η 32χρονη είχε έρθει σε επαφή και με άλλα πρόσωπα. Και αυτό καθώς στο μπουφάν της υπήρχε το DNA ενός αγνώστου προσώπου.

Νομικές πηγές διευκρινίζουν ότι τα ευρήματα χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση για να διερευνηθεί εάν το βιολογικό υλικό προέρχεται από το ίδιο ή διαφορετικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Espresso, οι γονείς και τα αδέλφια της αδικοχαμένης εφοριακού θα ζητήσουν τον διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το άγνωστο βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε. Η μητέρα της άτυχης 32χρονης, θα περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή για να υποβάλει το σχετικό αίτημα, εκτιμώντας ότι θα ρίξει φως στα θολά σημεία της υπόθεσης.

“Θέλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα και τεκμηριωμένη άποψη για το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε. Η αγωνία της οικογένειας είναι να φτάσει στην αλήθεια για το τι συνέβη στη Δώρα” δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ