Η συγκλονιστική ανατροπή για τον θάνατο της εφοριακού- Ποιοι έδωσαν την εντολή για την δολοφονία της – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα, δραματική τροπή λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Σε πολυσέλιδο σημείωμά του προς τον ανακριτή, που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, αναφέρει ότι δεν δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με σκοπό να τη ληστέψει, αλλά επειδή τον έβαλαν άλλοι να το κάνει.Από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, ο 58χρονος έστειλε υπόμνημα 30 σελίδων στον ανακριτή υποστηρίζοντας πως δύο άνδρες – τους οποίους δεν κατονομάζει για φοβάται, όπως λέει, για τη ζωή του- του είπαν να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη και θα του δώσουν 30.000 ευρώ. Ο ίδιος παρακολουθούσε για δύο εβδομάδες, όπως αναφέρει, την 32χρονη εφοριακό μέχρι τη στιγμή που διέπραξε το στυγερό έγκλημα στο νεκροταφείο.Μάλιστα, αναφέρει πως οι αυτοί οι δύο άνδρες ήταν εκείνοι που του είπαν μόλις πάρει το κινητό και τα πράγματα της γυναίκας, να πάει να τα πουλήσει σε καταστήματα στη Μενάνδρου προκειμένου η δολοφονία να φανεί σαν ληστεία.

Τα όσα ισχυρίζεται πλέον ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, θέτει νέα δεδομένα, με τους αστυνομικούς να προσανατολίζουν τις έρευνες τους στον εντοπισμό εκείνων οι οποίοι ενδεχομένως, να έδωσαν την εντολή για την εκτέλεση της εφοριακού.

Ο πατέρας της άτυχης εφοριακού μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για όσα νέα στοιχεία ανέφερε ο καθ’ ομολογίαν δράστης. «Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός. Το παιδί έπρεπε να είχε φύλαξη όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, είχε φύλαξη μόνο όταν έβγαινε για ελέγχους έξω», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ζέμπερης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η κόρη του διατύπωνε αυτούς τους ισχυρισμούς.Ο κ. Ζέμπερης ανέφερε πως και η μητέρα της 32χρονης εφοριακού είχε καταγγείλει πως ο δολοφόνος παρακολουθούσε την κόρη τους επί ημέρες πριν της επιτεθεί και την σκοτώσει μέσα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ