Στα μαύρα ολόκληρη η Κρήτη – “Λύγισαν” και τα σίδερα στην κηδεία του Χρήστου που πέθανε σε τροχαίο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του – ΦΩΤΟ

“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου Στεφανάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το μεσημέρι, στο πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στοίχισε επίσης τη ζωή στην μέλλουσα γυναίκα του, την 20χρονη Μαίρη και την 41χρονη μητέρα της.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδελφός του άτυχου Χρήστου, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια τους. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η χαρά για δύο οικογένειες που έβλεπαν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα, εξαφανίστηκε και τη θέση της πήρε το πένθος και ο ανείπωτος πόνος.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

Πηγές: ekriti.gr, cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ