Μόνο στο enikos.gr: Φρικιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στη Μάνη

Του Μαρίνου Αλειφέρη

“Μαύρο ποδαρικό” έκανε το 2018. Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου Μάνης μετά την φρικιαστική δολοφονία ενός 65χρονου με κινητικά προβλήματα από τον 34χρονο θετό του γιο ο οποίος αφού τον έλουσε με βενζίνη του έβαλε φωτιά καίγοντας τον ζωντανό.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον δράστη αναφέρουν στο enikos.gr πως “ήταν εξυπηρετικός με όλους και πολύ ευχάριστος στην παρέα” και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έκαψε ζωντανό τον πατριό του. Ωστόσο όλοι τονίζουν πως ο 34χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε πολλά παράπονα από τον 65χρονο και την μητέρα του, που είναι καθηγήτρια αγγλικών.

Ο 34χρονος έμενε σε ένα τροχόσπιτο ενώ για συντροφιά του είχε ένα μικρό σκυλάκι το οποίο υπεραγαπούσε και το φώναζε συνεχώς “κόρη μου”.

Η αδελφή του θύματος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με το λάστιχο

Ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες από την σκηνή του εγκλήματος όπου ο 65χρονος βρήκε φρικτό θάνατο. Παρούσα σε όλο το περιστατικό ήταν η αδελφή του θύματος η οποία προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες με μια κουβέρτα και με το λάστιχο όμως δεν τα κατάφερε και ο αδελφός της ξεψύχησε μαρτυρικά μπροστά στα μάτια της.

Η μητέρα του δράστη που γλίτωσε από καθαρή τύχη κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι με τους κατοίκους του χωριού να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. “Έτρεμε και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί” δήλωσε στο enikos.gr άτομο το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και συνομίλησε με την μητέρα του 34χρονου.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα δυτικής Μάνης όπου είπε στους αστυνομικούς “ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον πατριό μου. Τον έλουσα με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό”. Όπως έλεγαν οι αστυνομικοί ο 34χρονος είναι πολύ ήρεμος και δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ