Νέα καταγγελία στον Realfm 97,8 για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Μάνδρα: Γιατί γίνεται νύχτα η μοιρασιά;

“Η ανθρωπιστική βοήθεια διατίθεται με ένα τρόπο απαράδεκτο” κατήγγειλε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, η κάτοικος Μάνδρας και κοινωνική λειτουργός κ. Δήμητρα Πέππα.

“Εγώ για ανθρωπιστική βοήθεια πήρα μόνο κάτι μπουκάλια νερό που τα έφερε μία εθελόντρια και μία σόμπα που τη βρήκα στο μπαλκόνι χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς. Η ανθρωπιστική βοήθεια διατίθεται με ένα τρόπο απαράδεκτο. Τα βράδια βλέπουμε φορτηγά με ψυγεία, ηλεκτρικές συσκευές, σόμπες και στρώματα να πηγαίνουν σε περιοχές που δεν έχουν πληγεί” είπε μεταξύ άλλων η κ. Πέππα και σημείωσε:

“Ρώτησα τους οδηγούς και μου απάντησαν ότι η ανθρωπιστική βοήθεια διατίθεται με τη λίστα που δίνουν οι δήμαρχοι… Για να είμαι ειλικρινής όλως τυχαίως τα πράγματα τα παίρνουν φανατικοί ψηφοφόροι της δημάρχου και σε περιοχές που δεν έχουν πληγεί. Γιατί γίνεται νύχτα η μοιρασιά;”

Η κάτοικος Μάνδρας ανέφερε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι πλημμυροπαθείς από τη διοίκηση του δήμου “δημιουργούν σε εμάς καταστάσεις κακού ψυχισμού” και πρόσθεσε:

“Έχει καταλυθεί η Δημοκρατία από μία ομάδα της διοίκησης του Δήμου Μάνδρας, όπου η κυρία δήμαρχος αντιμετωπίζει την πόλη ως τσιφλίκι της και δεν μας δίνει την πρέπουσα συμπεριφορά που μας χρειάζεται όντας εμείς τσακισμένοι”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ