Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στη Realnews: «Η ζωή κι ενός μόνο παιδιού, αξίζει για να αγωνίζεσαι»

Στη Χρύσα Κακιώρη

Το όνομα της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της ελπίδας. Με πολύπλευρο έργο προσφοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η ιδρύτρια και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», έχει αφιερώσει τη ζωή της σε σημαντικά κοινωνικά θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η κοινωνική αλληλεγγύη, η εκπαίδευση, η φτώχεια, η εκμετάλλευση και κακοποίηση των παιδιών.

Επίσης, ως πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO από το 1999 δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν τον διάλογο ανάμεσα στους διαφορετικούς πολιτισμούς, τις κλιματικές αλλαγές, την αειφόρο ανάπτυξη, ενώ παράλληλα προωθεί τον πολιτισμό ειρήνης και στηρίζει τη προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Realnews μιλά για το έργο της, την προσήλωση και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, που μπορούν να φωτίσουν τις ζωές όλων με αισιοδοξία και θετική σκέψη για το παρόν και το μέλλον. Επίσης, μεταφέρει το μήνυμα πως η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μπορούν να δημιουργήσουν μια χαρούμενη πραγματικότητα και να αλλάξουν τις τύχες των συνανθρώπων μας.

Πατήστε εδώ, εδώ και εδώ για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ