Βρέθηκε αλυσοδεμένο πτώμα, με βαρίδια στη μέση, πεταμένο στη θάλασσα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, ύστερα από την ανεύρεση της σορού ενός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός ανήκει σε έναν άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών, ο οποίος φέρει τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ όταν βρέθηκε, ήταν τυλιγμένος με αλυσίδα στο σωμα και το κεφάλι, από την οποία αλυσίδα μάλιστα, κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια. 

Πρόκειται για στοιχεία τα οποία θυμίζουν μαφιόζικη εκτέλεση ενώ ήδη γίνονται σχετικές έρευνες από το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα χαρακτηριστικά του άνδρα που βρέθηκε νεκρός, ταιριάζουν με κάποιο άτομο του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. 

Στην ανακοίνωση του το Λιμενικό αναφέρει ακόμα, ότι πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, ενώ ήταν ντυμένος με τζιν παντελόνι και μπλε πουκάμισο. 

Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνοδεία περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ