Κραυγή αγωνίας από αγανακτισμένη έγκυο μητέρα για το παράνομο παρκάρισμα – ΦΩΤΟ αναγνώστριας

“Με ένα μωρό στην κοιλιά και ένα στο καρότσι, μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πως είναι δυνατόν να περάσω τον δρόμο;”, αναφέρει στο enikos.gr, μία αγανακτισμένη μητέρα, καταγράφοντας την τραγική πραγματικότητα που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους, με την νοοτροπία ορισμένων οδηγών που παρκάρουν όπου τους βολεύει, χωρίς να δείχνουν σεβασμό στους συμπολίτες τους, αφού τους δημιουργούν πρόβλημα στην μετακίνηση.

Όπως καταγγέλλει, ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε παρκάρει παράνομα στην οδό Ελλησπόντου στη Νίκαια, σε διάβαση πεζών, η οποία είναι και ράμπα για ΑμΕΑ, ενώ την χρησιμοποιούν και οι μητέρες που έχουν καρότσι με μωρό.

“Με ένα μωρό στην κοιλιά και ένα στο καρότσι, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως είναι δυνατόν να περάσω τον δρόμο; Η τροχαία δυστυχώς δεν προλαβαίνει να έρθει. Είναι πολύ σημαντικό για μας όλο αυτό που κάνετε, διότι δεν μπορούμε να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα μας. Σας ευχαριστώ πολύ”, αναφέρει στο μήνυμά της στο enikos.gr, η έγκυος μητέρα.

Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι θέμα αξιοπρέπειας και παιδείας.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ