Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μενιδίου – Σε απόγνωση οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Μενιδίου που συνεδριάζει αυτή τη στιγμή, με αφορμή την τραγωδία σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, όπου ένας 10χρονος μαθητής έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες την ώρα που έπεφτε νεκρό το παιδί, ήταν σε εξέλιξη γλέντι, στην περιοχή. Ακόμη και η αστυνομία παραδέχεται ότι η κατάσταση στο Μενίδι, είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη, με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Την αγανάκτησή του εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ένας κάτοικος του Μενιδίου, ο Γιώργος Κολουγιάννης.

“Εμείς εδώ στην περιοχή, αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μαζευτεί όλοι εδώ, γιατί δεν πάει άλλο”, είπε ο κ. Κουλογιάννης και πρόσθεσε:

“Έχουμε πυροβολισμούς σε καθημερινή βάση κι έχουμε προβλήματα επιβίωσης. Υπάρχει φόβος και τρομοκρατία στον κόσμο. Η Αστυνομία δεν φοβάται να μπει σε ορισμένες περιοχές. Αν και είναι λίγοι οι άνθρωποι, μπαίνουν. Όμως, υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι, το οποίο δυστυχώς δεν τους αφήνει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους”. Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ