Εγκληματική αμέλεια οδηγού μπροστά στα μάτια της ΕΛ.ΑΣ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ένα πραγματικά, συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε σε δρόμο της Αττικής αναγνώστης του enikos.gr.

Στις εικόνες που κατέγραψε ο αναγνώστης του enikos.gr, στη δεξιά μεριά της φωτογραφίας βλέπουμε μία γυναίκα σε ένα δίκυκλο, η οποία δεν φοράει κράνος, να έχει μπροστά στα πόδια της ένα ανήλικο παιδί, το οποίο και αυτό δεν φοράει κράνος.

Κανονικά, δυστυχώς, αυτή θα ήταν μία νέα καταγραφή ασυνειδησίας των οδηγών στους ελληνικούς δρόμους, όμως στα αριστερά της φωτογραφίας διακρίνεται ένα περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο δεν φαίνεται να δίνει σημασία στην απερισκεψία της οδηγού, που θέτει σε κίνδυνο την ίδια και το ανήλικο παιδί.

Μάλιστα, σε δεύτερη φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης στο enikos.gr, το περιπολικό φαίνεται να έχει προχωρήσει από το σημείο, και η απερίσκεπτη αναβάτρια συνεχίζει την πορεία της στην αντίθετη κατεύθυνση από το αστυνομικό όχημα.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα εγκλήματα στους ελληνικούς δρόμους στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ