Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 36χρονου άνδρα – Η μητέρα του αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα – ΦΩΤΟ

Ένα ανθρώπινο οστό ποδιού, από το γόνατο και κάτω, πάνω στο οποίο υπήρχε κάλτσα και παπούτσι, βρήκε εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, χθες το μεσημέρι, στον προβλήτα 6 του λιμανιού του Ηρακλείου στο Καρνάγιο και σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό και την Αστυνομία.

Αμέσως ζητήθηκε και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ και ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή του Ξεροπόταμου, που εκβάλει στο λιμάνι. Τα όσα ακολούθησαν, έφεραν στο φως ένα θρίλερ και ίσως το τέλος της αναζήτησης του 36χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται από το τέλος Μαρτίου. Τα ίχνη του χάθηκαν από το σπίτι του στην περιοχή του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο.

“Οι λιμενικές Αρχές” εντόπισαν οστό ποδιού από το γόνατο και κάτω με την κατάληξή του μέσα σε μία κάλτσα αριστερού αθλητικού παπουτσιού, νούμερο 44″, δήλωσε ο λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Δουβής και αμέσως ξεκίνησε έρευνα και υποβρύχια αυτοψία από δύτη.

Στο βυθό βρέθηκαν και άλλα οστά, καθώς και ένα τσαντάκι μέσης, που είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα και μία αστυνομική ταυτότητα. Τα έγγραφα που βρέθηκαν παραπέμπουν στο συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ αμέσως η οικογένεια του 36χρονου ενημερώθηκε για την διαδικασία της ταυτοποίησης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η μητέρα του ήταν αυτή που έδωσε τη θλιβερή επιβεβαίωση ότι τα οστά ανήκουν στο γιο της, αφού αναγνώρισε το τσαντάκι και το παπούτσι.

Το θρίλερ όμως συνεχίστηκε με συγκλονιστικές ανακαλύψεις, καθώς, λίγες ώρες μετά, η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε ένα διαμελισμένο πτώμα κάτω από δέντρο στον Ξεροπόταμο, στο οποίο πολύ πιθανόν να ανήκει το μέλος του σώματος που βρέθηκε στο λιμάνι.

Ωστόσο πρέπει να ενωθεί το παζλ και να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, με βασικότερο το αν όλα τα οστά ανήκουν στο ίδιο σώμα. Δικογραφία σχηματίζεται για την υπόθεση και από την ΕΛ.ΑΣ. και από το Λιμεναρχείο, ενώ η μητέρα του άτυχου 36χρονου, σήμερα θα δώσει στοιχεία προκειμένου να διενεργηθεί εξέταση DNA στα ευρήματα.

Πηγή: Star press, cretalive.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ