Συνελήφθη 39χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συντρόφου της

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη προχθές το βράδυ στην Παλλήνη, μία 39χρονη Ρωσίδα, η οποία τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 42χρονο Έλληνα σύντροφό της... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη προχθές το βράδυ στην Παλλήνη, μία 39χρονη Ρωσίδα, η οποία τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 42χρονο Έλληνα σύντροφό της.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του ζεύγους, στην οδό Ποσειδώνος 4.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 39χρονη φιλονίκησε με τον σύντροφο της και πάνω στον καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος και το χέρι.

Η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι, καθώς ειδοποιήθηκαν για το επεισόδιο, ενώ ο 42χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Χθες η 39χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πατέρα και της κόρης του στην Ηλεία

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.