Υπέκυψε 64χρονος οδηγός σε τροχαίο στην Φθιώτιδα

Στο νοσοκομείο της Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή ο οδηγός του ενός από τα 2 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 8 και μισή το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Τα δύο οχήματα κινούνταν στο ρεύμα προς την Αθήνα. Στο 163ο χιλιόμετρο για λόγους που διερευνά το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το τζιπ αναποδογύρισε μέσα στην εθνική οδό και ο 64χρονος οδηγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο άλλο όχημα τύπου βαν επέβαιναν 3 άνθρωποι δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι τους βουλγαρικής καταγωγής. Το βαν βγήκε εκτός δρόμου και έσπασε την προστατευτική μπάρα.

Η μπάρα τρύπησε την πόρτα του οδηγού και μπήκε αρκετούς πόντους μέσα στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας που καθόταν στη θέση του οδηγού, θα πρέπει να είχε όχι έναν αλλά πολλούς Αγίους μαζί του, όπως είπε χαρακτηριστικά άλλος οδηγός διερχόμενος από το σημείο. Λίγο πιο μπροστά αν είχε καρφωθεί η μπάρα θα τον είχε σκοτώσει.

Για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων γινόταν με δυσκολία

ΠΗΓΗ: lamiastar.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα – Οδηγός παρέσυρε παραπληγικό άνδρα

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε σχολική τροχονόμο – ΦΩΤΟ

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ