Χωρίς τρένα και προαστιακό από το απόγευμα του Μ. Σαββάτου έως τη Δευτέρα του Πάσχα

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αύριο, Μεγάλο Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αύριο, Μεγάλο Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.