H Ελληνίδα γιατρός του Ριμπολόβλεφ – ΦΩΤΟ

Μια όμορφη Θεσσαλονικιά γιατρός, η 27χρονη Αμαλία Σωτηριάδου, εργάζεται τους τελευταίους μήνες ως επιστημονική συνεργάτις στο νοσοκομείο Λευκάδας, ουσιαστικά χάρη στο κονδύλι ύψους 200.000 ευρώ που είχε διαθέσει τον Ιούνιο στο τοπικό Ιατρικό Σύλλογο ο Ρώσος “Mr Σκορπιός” για να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.

Η Αμαλία Σωτηριάδου αποφοίτησε τον Ιούλιο από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε αιτήσεις για το αγροτικό που είναι υποχρεωμένη να κάνει για ένα χρόνο, για να πάρει ειδικότητα (η ίδια θέλει αναισθησιολογία).

Η καλύτερη φίλη της της είπε για την προσφορά του κροίσου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προκειμένου να ενισχυθεί με προσωπικό το νοσοκομείο, και εκείνη έσπευσε να το εκμεταλλευτεί.

“Η φίλη μου είχε πάει κάποιους μήνες νωρίτερα στο νησί με τον ίδιο τρόπο, όμως την κάλεσαν για να κάνει το αγροτικό της στη Μυτιλήνη και τελικά έφυγε” είπε η γιατρός στην “Espresso” και πρόσθεσε: “Από τον Ιούλιο με είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη θέση, όμως οικογενειακοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να πάω τότε στην Λευκάδα. Τελικά πήγα το φθινόπωρο και αρχικά έκανα σύμβαση για δύο μήνες (Νοέμβριος και Δεκέμβριος) , γιατί πίστευα ότι θα πάρω κάποια θέση αγροτικού. Δεν τα κατάφερα, οπότε το παρέτεινα για άλλο ένα τρίμηνο και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της προκήρυξης”. 

Η 27χρονη πληρώνεται κάθε μήνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας χάρη στο κονδύλι του μεγιστάνα Ρώσου. 

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Γράφτηκε ο επίλογος στο “διαζύγιο του αιώνα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ