Οι αγρότες από τα Τρίκαλα απειλούν με κλείσιμο της Εγνατίας Οδού

Πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της Νομαρχιακής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν οι αγρότες από τα Τρίκαλα, οι οποίοι από το Σάββατο κλείνουν και την μοναδική πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, μέσω Μουργκανίου Καλαμπάκας.

Οι αγρότες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων το πρωί της Πέμπτης και από εκεί πορεία με τρακτέρ μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αγρότες ζήτησαν από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβούν από τα γραφεία προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου.

«Καλούμε τους τοπικούς πολιτικούς να έρθουν να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το κλάδο και να τα μεταφέρουν αρμοδίως» τόνισε το μέλος της συντονιστικής της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας Παύλος Σπυρόπουλος.

«Τους καλούμε να κουβεντιάσουμε για την επιβίωση μας. Δυστυχώς οι βουλευτές κωφεύουν και κρύβονται πίσω από τους τοίχους των γραφείων. Έχουμε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και πρέπει να μας ακούσουν» πρόσθεσε.

Αργότερα, οι αγρότες θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν το πλάνο τους για το Σάββατο που περιλαμβάνει αποκλεισμό της οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων στο ύψος του Μουργκανίου, δρόμο που οδηγεί και στα Γρεβενά

Εφόσον αυτό συμβεί διακόπτεται η κυκλοφορία από και προς την Εγνατία Οδό, από όπου διοχετεύεται η κίνηση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των κλειστών Τεμπών.

Πηγή: trikalavoice.gr

Δείτε επίσης:

Απέκλεισαν τη ΔΟΥ οι αγρότες στην Κοζάνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα διαδήλωση στην Αθήνα συζητούν οι αγρότες Πελοποννήσου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ