Πρώην διοικητής “Λαϊκού”:Προειδοποιούσα ότι θα πεθάνει κόσμος και δεν μου απαντούσαν

Στις καταγγελίες που έκανε ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μέσω του Real Fm 97,8, o οποίος κατηγόρησε διοικητές συγκεκριμένων νοσοκομείων ότι με τα χρήματα που λάμβαναν από το υπουργείο Υγείας ξεπλήρωναν επιλεκτικά υπηρεσίες, απάντησε ο πρώην διοικητής του Λαϊκού νοσοκομείου Γιάννης Πατσόγιαννης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο υπουργός μπερδεύει δυο πράγματα. Τις πιστώσεις  για φάρμακα και υγειονομικό υλικό με τις επιχορηγήσεις για την πληρωμή των προμηθευτών. Είχα 10 εκατ. για να πληρώσω τους προμηθευτές, δεν μπορώ να τα πάρω από εκεί και να τα δώσω αλλού» επεσήμανε.

«Άλλες είναι οι επιχορηγήσεις και άλλες οι πιστώσεις» τόνισε ο πρώην διοικητής.

Ο κ. Πατσόγιαννης επεσήμανε επίσης ότι από τις 2/9/2015 έστελνε επιστολές προς το υπουργείο Υγείας προειδοποιώντας ότι θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

«Προειδοποιούσα από τις 2/9/2015 με επιστολές μου προς το υπουργείο Υγείας και ζητούσα μεταφορά πιστώσεων από τον Προϋπολογισμό του 2015 και δεν πήρα καμία απάντηση» σημείωσε.

«Θα ζητήσω εγώ το ΣΔΟΕ να έρθει να με ελέγξει» τόνισε ο κ. Πατσόγιαννης ενώ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες “φωτιά” από τον Πολάκη μέσω του Real fm 97,8

Ξεκίνησε η μεταφορά μεταναστών από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ