Ζάχαρη – “Όπλο” κατά της κατάθλιψης

Είναι αλήθεια, πως η κατανάλωση ζάχαρης και τροφών με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως οι υδατάνθρακες, αυξάνουν τα επίπεδα ινσουλίνης και κατ’ επέκταση τις βαθμίδες σεροτονίνης, κάνοντάς μας πιο χαρούμενες και ικανοποιημένες.

Πόσο, όμως, αυτό διαρκεί και τελικά, βοηθάει;

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Άγχος- Οι σωστοί και οι λάθος τρόποι αντιμετώπισης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ