Στην Καλαμάτα το ένα από τα δύο υπερτυχερά δελτία του Τζόκερ – ΦΩΤΟ

Παίρνοντας με μόνο 2,5 ευρώ ένα δελτίο με επιλεγμένα νούμερα από το μηχάνημα, δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ήταν αυτός ο υπερτυχερός του Τζόκερ. Και ο λόγος για τον Καλαματιανό που κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, και για την ακρίβεια 1.001.495,35 ευρώ, στο τζακ ποτ του Τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής. Να σημειωθεί, ωστόσο, πως είναι ο ένας από τους δύο τυχερούς σε όλη την Ελλάδα.

Άγνωστος παραμένει ο εκατομμυριούχος του Τζόκερ στην Καλαμάτα

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Αδαμαντίας Δημοπούλου, στην Καλαμάτα. «Είναι αρκετοί που παίζουν έτσι, με τυχαία επιλογή, με τυχαία νούμερα που βγάζει το μηχάνημα», είπε η κ. Δημοπούλου. Ήταν χαρούμενη για την επιτυχία, γιατί όπως επεσήμανε, «Τόσα πολλά δεν έχουμε ξαναδώσει. Μέχρι 60.000 – 70.000 ευρώ είχαμε δώσει, όχι μόνο στο Τζόκερ, αλλά και σε άλλα παιχνίδια».

Παρατήρησε ότι στο πρακτορείο πάνε «κυρίως πελάτες που έρχονται και παίζουν συχνά», όμως ανέφερε ότι «υπάρχουν και αυτοί που θα έρθουν να παίξουν το Τζόκερ τους. Όταν έχει τζακ ποτ, έρχονται άτομα που μπορεί να μην έχουν παίξει ποτέ τους».

Ο τυχερός μέχρι χθες το μεσημέρι ήταν άφαντος, άγνωστος και όπως είπε η γούρικη ιδιοκτήτρια «είναι πολλά τα λεφτά, δεν πιστεύω να φανεί». Του ευχήθηκε «να έχει υγεία πάνω από όλα και να κάνει καλή διαχείριση στα χρήματά του».

Πηγή: eleftheriaonline.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ