«30 Χρόνια Ελληνική Αγωγή»: Η εκδήλωση στο ξενοδοχείο Divani Caravel και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη, «Απλά Μαθήματα Ιστορίας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, διοργανώνουν το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, μια Επετειακή Εκδήλωση με τίτλο: «30 Χρόνια Ελληνική Αγωγή».

Σκοπός τους, να μοιραστούν με τους φίλους τους, τους σπουδαστές της Σχολής και τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά τους, αναμνήσεις, χαρές αλλά και δυσκολίες που οδήγησαν την «Ελληνική Αγωγή» από την ίδρυση της, στην ξεχωριστή θέση που κατέχει σήμερα.

«Απλά Μαθήματα Ιστορίας»

Με αφορμή αυτή την Επετειακή Εκδήλωση, ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα παρουσιάσει και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας», από τα Προϊστορικά Χρόνια έως τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

Είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη του συγγραφέα για την ιστορία και το βιβλίο αυτό καταγράφει με τον δικό του άμεσο και πρωτότυπο τρόπο, σημαντικά γεγονότα, φωτίζοντας ταυτόχρονα άγνωστες πτυχές των πρωταγωνιστών της ιστορίας μας. Στην εκδήλωση ο Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ