ΒΙΝΤΕΟ-Παρέμβαση Δούρου για τις διακοπές ρεύματος στον οικισμό Καποτά

ΒΙΝΤΕΟ-Παρέμβαση Δούρου για τις διακοπές ρεύματος στον οικισμό Καποτά

Στον οικισμό των σεισμόπληκτων, στο πρώην στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι, βρέθηκε η Ρένα Δούρου προκειμένου να διαπραγματευθεί με τους εκπροσώπους του ΔΕΔΔΗΕ για την διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια του οικισμού.

Η κ. Δούρου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της από την ενέργεια της εταιρείας παρά την δέσμευσή της για την πληρωμή μέρους των οφειλών από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς με κονδύλια της περιφέρειας Αττικής.

«Από μέρους της περιφέρειας είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για να μην κάνουν οι συμπολίτες μας ‘μαύρα’ Χριστούγεννα», σημείωσε η περιφερειάρχης Αττικής από το Μενίδι.

Από την πλευρά της, η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΥΑΣ) με έγγραφό της επισημαίνει πως οι χρήστες του συγκεκριμένου οικισμού δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σεισμόπληκτοι μετά το πέρας τόσων ετών.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δούρου στο enikos.gr: Δεν γίνεται να υλοποιείται μια τέτοια επιχείρηση παρά την δέσμευση της περιφέρειας

Ενοχλημένη από την επιλογή του χρόνου και του τρόπου με τον οποίο υλοποιήθηκε η επιχείρηση στον οικισμό Καποτά εμφανίστηκε η Ρένα Δούρου μιλώντας στο enikos.gr.

«Έχεις την παραδοξότητα, εκπεφρασμένη θέληση του προέδρου της ΔΕΗ και της περιφερειάρχη Αττικής να βοηθηθούν όσοι συμπολίτες και νοικοκυριά δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το ρεύμα και σήμερα το πρωί με κακοκαιρία και ενόψει των γιορτών υλοποιείται η συγκεκριμένη επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά», τόνισε η κ. Δούρου.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ