27 τύποι ανδρών: Ποιοι θα σε απατήσουν και ποιοι όχι

27 τύποι ανδρών: Ποιοι θα σε απατήσουν και ποιοι όχι

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), που πραγματοποιήθηκε το 2012, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά τις διαπροσωπικές και σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών σε ποσοστό 46%.

Η απιστία, επομένως, ως «αντίδοτο» στα προβλήματα είναι για πολλούς μονόδρομος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι άνδρες σε ποσοστό 36% (σε έρευνα του 2011 το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 18%) και το 27% των γυναικών οδηγήθηκαν στην απιστία, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παλαιότερη έρευνα (ΕΜΑΣ, 2007) επί ελληνικού εδάφους υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή που ευνοεί την απιστία. Από τους συνολικά 750 ερωτηθέντες (460 άνδρες και 290 γυναίκες), το 41% απάντησε ότι αυτό συμβαίνει, «γιατί τότε υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί». Στην ερώτηση μάλιστα αν «έχετε απιστήσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών», σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες (48%) παραδέχθηκαν ότι απάτησαν τους συντρόφους τους τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι 27 τύποι ανδρών και οι πιθανότητες τους να απατήσουν τη σύντροφό τους

Τα στανταράκια

Ο οπορτουνιστής: Δεν του αρέσει να χάνει καμία ευκαιρία στη ζωή του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απατήσει τη σύντροφό του.

Ο μισογύνης: Υποτιμά τις γυναίκες και πιστεύει ότι δεν είναι τόσο άξιες όσο οι άνδρες.

Το αιώνιο παιδί: Τον χαρακτηρίζει η βαθιά ανασφάλεια και η ανω­ριμότητα. Δεν θέλει με τίποτα να μεγαλώσει.

Το «κακό αγόρι»: Του αρέσει η άμεση και εύκολη ικανοποίηση. Αυτό που θα λέγαμε στερεοτυπικά «το κακό αγόρι του σχολείου». Δείχνει ενθουσιώδης και παρορμητικός.

Ο χειραγωγός: Είναι στη φύση του να εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους.

Ο μετροσέξουαλ: Φροντίζει να τροφοδοτεί το ναρκισσιστικό εγώ του και δεν αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στη σύντροφό του.

Ο παρορμητικός: Πρώτα δρα και μετά σκέφτεται. Η αγαπημένη του λέξη είναι «συγγνώμη».

Ο χαμαιλέοντας: Νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ο ειδικός της «μεταμφίεσης».

 

Τα φαβορί

Το παιδί της μαμάς: Θεωρεί τη μητέρα του το πιο σημαντικό πρό­σωπο στον κόσμο, σέβεται πολύ τις γυναίκες και ποτέ δεν θα κάνει σεξιστικά σχόλια εις βάρος τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ