Παρ’ ολίγον τραγωδία σε δρόμο «καρμανιόλα» στην Αμαλιάδα

Παρ’ ολίγον τραγωδία σε δρόμο «καρμανιόλα» στην Αμαλιάδα

Τρεις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στη διασταύρωση- καρμανιόλα στην Αμαλιάδα, στη συμβολή των οδών Αγίου Τρύφωνος και Ναυαρίνου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:10 το βράδυ και ενεπλάκησαν ένα ημιφορτηγό και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο. Το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και επέβαινε και μία γυναίκα, εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου και είχε κατεύθυνση από Σαβάλια προς Αμαλιάδα. Την ίδια ώρα, το ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας, εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται ότι ο οδηγός του ημιφορτηγού παραβίασε το σηματοδότη stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ΙΧΕ επιβατικό. Το ημιφορτηγό από τη σύγκρουση έφθασε πολύ κοντά στην πυλωτή παρακείμενης πολυκατοικίας, ενώ το ΙΧΕ βρέθηκε με κατεύθυνση προς Αγίου Τρύφωνος.

Ζητούν φανάρια

 

Οι περίοικοι, όταν άκουσαν τη σύγκρουση, έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν το τμήμα της τροχαίας Αμαλιάδας, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου οι πυροσβέστες να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, τους δύο οδηγούς των οχημάτων και τη γυναίκα που επέβαινε στο ΙΧΕ, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του τμήματος της τροχαίας Αμαλιάδας και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Την ίδια στιγμή, οι περίοικοι διαμαρτύρονταν έντονα για το γεγονός ότι δεν έχουν τοποθετηθεί φανάρια στο σημείο και το αποτέλεσμα είναι να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα σε καθημερινή βάση.

Πηγή: patrisnews.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ